Alla inlägg under april 2008

Av sandra - 25 april 2008 19:41

anna panna säger:

berätta inte för nån att jag åt smet

sandra ' when will you see it's not so easy for me säger:

jo ska säga de till varje gäst som kommer in inatt

anna panna säger:

om nån frågar behöver du inte ljuga

sandra ' when will you see it's not so easy for me säger:

haha snällt


Ja hualigen, idag har jag hunnit städa trapporna, solat, handlat och sovit.  Har bara kvar några timmas jobb, uschabuscha har ingen ork alls eftersom jag fortfarande har ont i huvudet och mår illa. Mamma tror att det kan vara stresshuvudvärk / migrän som är på G, hoppas inte det!


Nu ska jag kladda på mig lite mascara och rulla iväg till syster med fruktsallad och margarin.

Pussar !



Av sandra - 25 april 2008 08:52

Jag hade hoppats på att få vakna helt pigg idag, utan några problem alls men tyvärr så sitter huvudvärken kvar. Plus att jag får en massa klumpar i magen pga dig, vad är det du vill och vem fan är det som ljuger av er två?


Idag står det solning, pluggning, trappstädning och nattjobb på schemat. Tänkte be mamma komma in med en huvudvärkstablett och sedan ska jag försöka fika lite, men jag har verkligen ingen matlust längre, tråkigt nog!


Hm, bara en sak till, är det inte grymt störande när människor inte hör av sig till en? Och jag menar jag är väll någon speciell människa som inte tar illa upp, eller?


Ska skicka sms till mamma nu och sedan ska jag kliva upp. Ha en mysig fredag allihopa.

puss.

Av sandra - 24 april 2008 15:22

Igår så träffade jag Emilie en stund, vi satt på jobbet och käkade och myste i solen tillsamans med Carro. Sen efter det gick jag till skolan och skrev religions provet och redovisade historian. Nu har jag bara en uppgift kvar i historian sen är den kursen färdig, HÄRLIGT!


Idag stannade jag hemma för jag hade så himla ont i huvudet, tror jag somnade runt halv 11 igår kväll och vaknade vid 7 imorse och kunde inte hålla ögonen öppna, så jag somnade om och vaknade vid 1 igen. Förstår inte hur jag ska orka hålla ut i en månad till...


Var även och tränade igår med pappsen, bestämde att vi skulle gå på vårmässan på lördag en sväng. Sen tror jag att jag ska lura i honom att vi ska gå och käka middag någonstans.


Nu ska jag börja med historian tror jag, mår så himla illa och har ont i huvudet.


puss och kram

ps. could you be mine?

Av sandra - 22 april 2008 19:45

Åh ibland har jag en sådan tur här i livet, en på friskis och svettis är chef eller någonting på någon avdelning på sjukhuset och sökte folk som kan jobba i köket där. Så nu helt plötsligt efter ett mejl så har jag fått jobb där, eller ja jag ska jobba 5 veckor där i sommar men det är skit bra om man får in en fot på landstinget, bra lön får man också!


Idag har det varit en nyttig dag, om jag bortser från blåbärsbakelsen vi fikade förut. Men vi gick en sväng upp på södra och knallade på uppe i skogen, sen har vi gjort lite dittan och dattan.


Men nu väntar duschen, sedan religionspluggning och desperate housewife. Känner mig på strålande humör och jag har nästan glömt bort det som hände tidigare idag.


Puss!

Av sandra - 22 april 2008 11:21

Godmorgon!

Solen strålar idag också och jag får inte sitta ute på taket utan istället ska jag ut på en promenad med mormor. Tänkte ta med mig pengar så kan vi köpa lite fika på eclair, var så himla längesen jag köpte fika där. Kommer ihåg mitt liv på skönsmon då sprang jag jämt dit och köpte stora maränger och sådana här blåbärsbakelser!


Mina drömmar kom tillbaka inatt, kan bero på det som hände igår. Not fun at all! För jag sover bara oroligare och det här är den tiden på dygnet som jag behöver mest. Drömde även att Sandra hade fått körkortet så jag var tvungen att gå ut på internet och kolla om det stämde.


Menmen slut på ältandet, nu är det fika som gäller. Tänkte vara nyttig men en kaka råkade slinga sig ner i magen.

puss.

Av sandra - 21 april 2008 22:36

Ja som sagt, vi lyfte ner sängen från taket och band fast den på ulfs bil (tacka vet jag att han har köpt ny bil). Sen for vi iväg till systeryster och där började jag diska åt henne, och det var inte så lite disk heller. Jag säger då det att det är tur att hon har mig.


Nu pratar jag lite skit med frida och fixar med datorn, ska lägga mig strax är så sjukt trött fastän jag sov 1-2 timmar bara för en liten stund sen. Imorgon har jag lovar att träffa mormor, men ska ut och gå en sväng och jag har bestämt mig att jag inte ska bli där hela dagen för jag behöver plugga.


God natt allihopa!

Av sandra - 21 april 2008 19:16

Åh vad lättad jag känner mig nu, när vi slutade så pratade jag lite med Maria och hon säger att hur det än går på nationella så kan jag inte sänka mig utan det kan hellre gå åt det andra hållet. Och när hon sa att jag ska komma dit på måndag med det i tanken, och att det är mest för att visa vad jag kan och vad hon har lärt ut så kändes allting så mycket bättre!


När jag kom hem så la jag mig ute och plugga engelska i några timmar, gick sen in och fixade datorn eftersom jag har formaterat om den för 100e gången, efter det somnade jag och sen har vi varit och kollat på en lgh uppe på haga. Den var jätte fin men på tok för liten, nu hoppas jag att vi kan komma och kolla på fyran mitt i stan.


Men nu ska jag hjälpa till att bära ner sängen som systeryster ska få, dock så är trappen för smal så vi får lyfta ner den från taket.


pussar!

Av sandra - 21 april 2008 09:47

Just nu känner jag bara hur ont det gör i bröstet och under revbenen, ångesten och paniken börjar komma fram igen. Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra åt den, det kommer inte hjälpa att prata med Maria om det för jag kommer bara börja gråta för det har blivit så pass jobbigt. Engelska b är min största prövning det här året, jag kommer vara världens nöjdaste den dagen då jag får veta att jag har G och den dagen jag är klar med nationella och allt som har med engelskan att göra så kommer jag äntligen kunna pusta ut. Ah tårarna bränns bakom ögonlocken, ingen kan nog förstå hur ont i magen jag har inför nästa måndag. Please give me something to fight for.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards