Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med

Av sandra - 26 juni 2008 16:57

Hejhopp!


I onsdags åkte jag som sagt ner till pelle i huddik, mysigt mysigt! Sen på torsdagen kom pappa och hämtade mig och vi fortsatte ner till stockholm. Där har jag hunnit leka med adam, vi har haft vattenkrig och det slutade med att adam vann, vi har varit på mulle mecks lekpark (otroligt spännande, verkligen), varit ute på vaxholm, gått runt på söder och ja, vi har bara myst på där ute. Det är så otroligt roligt att se hur stor adam har blivit och hur duktig han är!


Vi åkte hem igår och jag stannade såklart till i huddik igen i några timmar, sen åkte jag hem och gick ner och jobbade natt. Första natten med stängning som jag kommer iväg 5 i 5, tror inte det har inträffat så många gånger förut.


Idag har jag varit och fått massage, hur skönt som helst! Sen var jag och köpte foundation, och så var jag på banken och fixade lite saker. Någon dag framöver ska jag gå till arbetsförmedligen också och skriva in mig, känns hemskt nu när man har hela livet framför sig. Som emma har skrivit någonstans "man tänker att man kan säga det på måndag", så sant så sant.


Nej nu ska jag kila ner till tvätten, imorgon jobbar jag hela långa dagen och på lördag ska jag vara med pelle.


puss och kram

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

27 juni 2008 18:49

hej kära sandra! hur står det till med dig? visst ses vi på gatufesten? =) förresten, hur går det med P? =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se