Direktlänk till inlägg 2 juli 2008

precis som barn som drömmer kan vi drömma bort den här natten

Av sandra - 2 juli 2008 13:17

Idag är det onsdag och om 3 dagar så är det lördag och då ska jag ÄNTLIGEN få stå 3 meter ifrån Håkan. Åh vad jag längtar, då ska jag få träffa dem från klassen igen. Jag fick hem studentkatalogen förut och när jag kollade på framsidan för Jb och såg när jag och Malin gick ut så känns allt så overkligt, precis som den där dagen då jag träffade Håkan Hellström.


Drömde förövrigt igår natt att jag träffade honom igen och fick åka bil med honom, men när jag vaknade upp så satt jag inte i bilen utan låg där så fint i sängen. Dock hade jag ett trevligt sällskap bredvid.


Inatt blir det till att jobba, igår slog det mig att det är ju invigning på gatufesten ikväll vilket lär resultera i jätte mycket folk!


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen igen, strålande väder är det idag och jag är otroligt nöjd med mitt liv just nu. Peppar peppar ta i trä


puss & kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se