Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

och hon dansar mig galen

Av sandra - 3 juli 2008 14:41

Inatt när jag kollade på klockan så var den halv 4, oh fan vad skönt tänkte jag innan jag kom på att just den klockan gick 1 timme för fort. Men det gick bra iallafall inatt, kom därifrån kvart över 5. När jag kom hem så märkte jag att min dator har börjat krångla igen vilket jag inte tycker så mycket om eftersom jag har en hel del bilder jag inte har hunnit spara.


Igår så skapade jag en användare på en au pair sida, och idag hade jag redan fått 3 familjer som verkade tycka att jag är intressant. Oj säger jag bara, varav 1 av familjerna är svenskar som väntar tvillingar i oktober. Ge mig lite pengar så jag kan åka ner, dem bodde dessutom i Spanien med egen pool!


Idag ska jag jobba 4 timmar och sedan ska jag försöka hinna med bussen ner till huddik. Innan de ska jag hinna fixa håret, packa lite och dessutom måste jag dammsuga rummet efterosm jag spillde ut en massa smulor på golvet.


Nej bäst att börja med allting jag ska börja med, på lördag är det feest, äntligen säger jag bara och jag börjar bli riktigt taggad nu!


Puss & Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se